hupsansaa logo.png

Taidekokonaisuudet sisältävät monipuolisesti erilaisia taidetyöpajoja. Kokonaisuuden voi tilata kokonaan tai valita teemoista yksittäisiä työpajoja! 

Kokonaisuudet sopivat esimerkiksi lomakausien sisällöksi tai suurempiin tapahtumiin isoille kävijämäärille. Oheisiin kokonaisuuksiin kuuluu teemaan liittyviä työpajoja jotka sisältävät askartelua, musiikkiliikuntaa tai aistitiloja.

siivoushulina_kuva.jpeg

Siivoushulinat

Siivoushulinoissa nauru roiskuu, sotkeudutaan väreihin ja sukelletaan jättipesulaan! Siivoushulinoissa askarrellaan pöliseviä pölypalloja ja pulputtavia pesusieniä. Siivouskomerossa voit pyörähtää pikapesuun, pompata pehmoiseen pulveriin ja lennähtää linkoukseen. Kohtaatko Siivoushulinoissa sinkoilevia saippuakuplia, rouskuvaa vaahtoa tai pikkuruisia vesipisaroita?

WhatsApp Image 2020-06-09 at 16.49.20.jp

VilinäViikko

 

VilinäViikolla sukelletaan taiteen ja leikin riemuun!

Päivittäin vaihtuva taideohjelma, jonka ohessa auki oleva Värien Kosmos -touhutila. Liikutaan, leikitään ja pompitaan korkeuksiin keltaisissa väreissä, askarrellaan säihkyvän vauhdikas diskopallo ja matkataan hulvattomalle aurinkomatkalle!

Wuhuu! 🥳 Kohta on Hupsansaa ry_n ensimm

KesäKikatus

 

KesäKikatus kutsuu liikkumaan, leikkimään, askartelemaan ja touhuamaan! KesäKikatuksessa höyrytään eteenpäin TSUKU TSUKU -junaradalla sekä askarrellaan viilennys viuhkoja ja Huhuilutuubia. Leikitään ja liikutaan myös kesätunnelmissa BOJOING- ja HIHI HIHI -musiikkiliikuntatuokiossa!
 

meistä2.jpeg

Huhuu! Kuka on piilossa?

 

HUHUU! Onko täällä ketään? Mihin kaikki ovat piiloutuneet?
Työpajoissa lymyillään, huihuillaan valmistetaan vekkuli etsimistutka ja piiloudutaan ihan pieneksi. Kujaillaan, lorutellaan jos ehditään ja lauletaan jos huvittaa. Pajojen ohessa kokoajan auki olevat piilopaussit joissa voi sujahtaa sateenvarjon alle, pompahtaa pyykkikoriin tai kuikuilla tunneliin!

talviuni_kuva.jpg

Talviuni

 

Huurteisia askartelutyöpajoja ja kimaltava lumilinna -aistitila! Lumilinna -aistitilassa voi tepastella hohtavalla lumipolulla, tunnustella talven tähtiä tai ottaa pienet talviunet. Hypätään pehmoisiin kinoksiin, tupsahdetaan lumitunneliin ja kuunnellaan lumen sointuja.

unelma_avaruudesta1.jpeg

Galaksille Mars!

 

3-2-1… Valmiina lähtöön! Viritetään avaruusasemat lähtökuntoon ja raketit yläilmoihin!

Rakennetaan yhdessä

ääretön avaruus ja sen kimaltavaa galaksia, joissa jokaisen jälki jää avaruuteen! Tutkitaan hypertutkalla pyöriviä planeettoja, tähtisumua ja mystisiä avaruushiukkasia. Askartelupajat joissa valmistetaan vauhtiraketti, kosmista slimeä ja tutkimattomia planeettoja!