hupsansaa logo.png

Hupsansaa ry haluaa vaikuttaa lasten ja perheiden arkeen sekä hyvinvointiin. Taiteen tuottamisessa meille merkityksellistä on kohtaaminen, lapsen ja aikuisen mahdollisuus yhteiseen kokemiseen, innostus hupsutella sekä lasten valloittava kekseliäisyys!

Hupsansaa ry tuottaa taidetoimintaa kaikenikäisille lapsille ja perheille. Yhdistys toteuttaa taidepalveluita kulttuurikeskuksille, järjestöille, yrityksille, tapahtumiin tai yksityisille henkilöille. Taidepalveluihin sisältyvät aistitilat, askartelupajat, musiikkiliikuntatuokiot, taidekerhot sekä monipuoliset taidekokonaisuudet. 

Hupsansaa ry toimii monipuolisena taiteen tuottajana ja kehittäjänä kulttuurin kentällä. Yhdistys on perustettu vuonna 2018 ja ensimmäisenä toimintavuotenaan se tavoitti 10 000 lasta ja aikuista tapahtumissa. Hupsansaa tekee laajasti yhteistyötä monien eri toimijoiden ja tuottajien kanssa sekä on mukana myös kulttuurihankkeiden toteutuksessa ja kehittämisessä.  

Hupsansaan arvoihin kuuluvat taiteen tasa-arvoisuus, yhteenkuuluvuus sekä taidelähtöisyys. Toiminnan perustana on maksuttomuus, yhdessä tekeminen, laadukkaat ja elämykselliset taidekokemukset.  

Hupsansaa ry:n mukana kulkee vallaton ja piileksivä Mammutti-hahmo!

Tiimi

Jasmiina Tuomi

Taidetuottaja

Taideohjaaja

Sosionomi (AMK)

Janika Saarinen

Taidetuottaja

Taideohjaaja

Sosionomi, LTO (AMK)

Vikki Noreila

Hallituksen jäsen

Tuottaja

Kauppatieteiden maisteri

Paula Nordfors

Taideohjaaja

Kuvataiteilija (AMK) 

 

Flow joogaohjaaja

(RYT 200)

Aino Malinen

Taideohjaaja

Ohjaustoiminnan artenomi (AMK) 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now