Mon, Feb 17 | Järvenperäntie 1

Talviloman Sottapyttyrumba!

Nyt on tiedossa aikamoinen rumba! Sottapyttyrumbassa roiskitaan, sotkeudutaan väreihin ja hutiloidaan vähän sinne päin. Päivittäin vaihtuvat sottapyttyjen askartelutyöpajat ovat täyttä soopaa! Kulttuurikeskus Aurorassa Talvilomalla 17.-22.2. klo 10-13. Maksuton, suositellaan kaikenikäisille.
Registration is Closed
Talviloman Sottapyttyrumba!

Aika & Paikka

Feb 17, 2020, 10:00 AM – Feb 21, 2020, 1:00 PM
Järvenperäntie 1, Järvenperäntie 1, 02940 Espoo, Finland

Info

Nyt on tiedossa aikamoinen rumba! Sottapyttyrumbassa roiskitaan, sotkeudutaan väreihin ja hutiloidaan vähän sinne päin. Päivittäin vaihtuvat sottapyttyjen askartelutyöpajoissa nauru roiskuu! Pajoissa värit lentävät, muovaillaan kimallemoskaa ja valmistetaan sotkunaattori! Askartelun ohessa touhutila, joka on muuntautunut roskapöntöksi. Sukella roskapönttöön ja selvitä kohtaatko kimaltelevaa romua, rouskuvia tähteitä ja sinkoilevaa sälää? Nyt söhlätään ja möhlätään! Maksuton, suositellaan kaikenikäisille yhdessä aikuisen kanssa!

Askartelupajat ja touhutila 17.-21.2. klo 10-13

17.2.  Sukat solmussa

Minne sukat ovat aina kadonneet? Löytyyköhän ne pesukoneesta? Parittomista sukista valmistuu pehmeitä hahmoja, jotka kipittävät pitkin poikin.

18.2. Sotkunaattori 

PRR-PRR-PRR sotkunaattori käynnistyy! Sottaako vai siivoaako sotkunaattorisi? Miten se liikkuu eteenpäin ja voiko sotkunaattorin säätää pyörimisteholle? Askarrellaan hulvattomia sotkunaattoreita, jotka seikkailevat pitkin Auroraa.   

19.2. Kimaltelevaa sälää ja romua Muovaillaan värikkäästä savesta/muovailuvahasta veikeitä moskakasoja. Säkenöivää sälää ja romun hohdetta!    

20.2. Roskapönttö soopaa Roskaa, rojua ja roinaa. Askarrellaan tärähtäneitä miniroskapönttöjä, jotka täyttyvät roskista kuin itsestään! 

 21.2. Soo-soo-sotku Voi mikä sotku syntyisi jos ruoat lentäisivät syliin! Tuunaillaan ruokalaput, jotka ovat taitavia väistelemään ruokaa. 

Share This Event

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram