ke 19. helmik. | Chapple

Talviloma: Unelma avaruudesta!

Voiko avaruuden värittää, missä kimaltava kuu hihittää? Talvilomalla unelmoidaan avaruuden tuikkivista tähdistä ja loikoillaan pehmoisilla pilvenhattaroilla! ☁️🌟🌝 Päivittäin vaihtuvat taidetyöpajat ja kurkistus aistien avaruuteen. Maksuton. Sopii kaikenikäisille, myös perheen pienimmille!
Registration is Closed

Aika & Paikka

19. helmik. 2020 klo 10.00 – 20. helmik. 2020 klo 12.00
Chapple, Suomenlahdentie 1, 02230 Espoo, Finland

Info

Talviloma: Unelma avaruudesta lapsiperheille! 💫

Ke-to 19.2.-20.2. klo 10-12 Chapple Iso Omenassa

Voiko avaruuden värittää, missä kimaltava kuu hihittää? Talvilomalla unelmoidaan avaruuden tuikkivista tähdistä ja loikoillaan pehmoisilla pilvenhattaroilla! ☁️🌟🌝  Päivittäin vaihtuvat taidetyöpajat ja kurkistus aistien avaruuteen.

Maksuton. Sopii kaikenikäisille, myös perheen pienimmille! Lämpimästi tervetuloa! 💙

⭐️ 19.2. Avaruustöppöset -taidetuokiot ⭐️ Laita avaruustöppöset jalkaan ja lähde mukaan valloittavalle avaruusmatkalle! Katsellaan värikkäitä avaruusraketteja, pomppivia planeettoja ja kuunnellaan avaruuden rytmejä. Loruja, leikkiä ja avaruuden ihmettelyä!

Ohjatut taidetuokiot klo 10.00, 10.30. ja 11.00.

🔷 20.2. Avaruuskutkutin -nonstop askartelutyöpaja  🔷 Avaruudesta on löytynyt untuvaisia höyheniä, leijailevia värejä. Höyhenistä valmistuu hulvattomia kutkuttimia, joilla voi kutitella kavereita ja hihitellä koko perheen kesken!

Järjestäjät Hupsansaa ry ja Chapple Iso Omena

Share This Event