Wed, Jan 15 | Pohjoisentie 1

TaideHupsaus!

TaideHupsaus on hupsun hulvaton taidekokonaisuus! Taidetuokiot ovat suunnattu kaikenikäisille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Ei ennakkoilmoittautumista, maksuton.
Registration is Closed
TaideHupsaus!

Aika & Paikka

Jan 15, 2020, 10:00 AM – Mar 04, 2020, 12:00 PM
Pohjoisentie 1, Pohjoisentie 1, 02970 Espoo, Finland

Info

TaideHupsaus on hupsun hulvaton taidekokonaisuus, joka toteutetaan Kalajärven Hiirisuon asukaspuistossa.

Taidetuokiot ovat suunnattu kaikenikäisille lapsille yhdessä aikuisen kanssa! Tuokiot ovat maksuttomia. Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Hanketta rahoittaa Espoon kaupunki. #KulttuuriEspoo

Taideohjelma:

☀️ 15.1. Hulvaton aurinkomatka -musiikkiliikuntatuokio ☀️ Miltä aurinko tuntuu? Miten meri kimaltelee? Tarinallinen taidetuokio auringon lämpöön. Liikutaan, leikitään ja loikoillaan leppoisasti rannalla!

Ohjatut taidetuokiot salissa klo 10.00 ja 10.30.

🔵 29.1. Värien Kosmos -aistitila 🔴 Saako punainen sinut pomppimaan? Viekö keltainen kielen mennessään? Miten sininen sointuu? Missä värit asustavat?   Elämyksellisessä aistitilassa ohjataan taidetuokioita, joissa matkataan värien valloittamiin loruihin ja leikkeihin. Tuokiossa tavataan pomppivia väripesusieniä, vallaton banaani ja jättimäinen aurinkorasvatuubi!

Ohjatut taidetuokiot klo 10.00 & 10.30 ja vapaata oleskelua klo 10.30-11.00

💜 12.2. Kutkutin -askartelutyöpaja 💛 Saavatko kutkuttavat värit sinut kikattelemaan?  Työpajassa askarrellaan hulvattomia kutkuttimia, joilla voi mennä kutittelemaan kavereita sekä hihitellä koko perheen kesken! Askartelun ohessa voit kokeilla erilaisia kutittelevia kapineita!

Nonstop askartelupaja klo 10.00-12.00

🚗 26.2. Loikkivat liikennevalot! 🚦 Loikkivat liikennevalot johdattavat leikkimään ja liikkumaan! Nyt painetaan kaasua ja huristellaan! Automatkalla ratitkin lentävät ilmaan ja vedetään mutkat suoriksi. Tule kokeilemaan miten autopesulassa hurisee ja värikkäät pesuaineet porisee!

Ohjatut leikkituokiot salissa klo 10.00 & 10.30

🌟 4.3. Suloinen sointu 🌟 Pilven hattaralla liidellään, yhdessä näin kiidellään. Tuikkivat tähdet vilkuttaa, massua vähän hipsuttaa! Taidetuokiossa liidellään värikkäillä pilvenhattaroilla, kuunnellaan suloisia sointuja ja lorutellaan tuikkivista tähdistä! Tuokion jälkeen voi sujahtaa pehmeän pumpuliseen sointutunneliin joka riemastuttaa sukeltamaan äänien ja sointujen matkaan.

Ohjattu taidetuokio klo 10.00 ja sointutunneli avoinna klo 10.30-11.30

Share This Event

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram