Mon, Oct 12 | Järvenperäntie 1

Syysloma Aurorassa: Galaksille Mars!

Syyslomalla viritetään avaruusasemat lähtökuntoon ja raketit yläilmoihin! Viikon aikana päivittäin vaihtuvat nonstop –askartelupajat, joissa valmistetaan vauhtiraketti, avaruushattaraa ja tutkimattomia planeettoja!
Registration is Closed
Syysloma Aurorassa: Galaksille Mars!

Aika & Paikka

Oct 12, 2020, 10:00 AM – Oct 14, 2020, 4:00 AM
Järvenperäntie 1, Järvenperäntie 1, 02940 Espoo, Finland

Info

Avaruudellista syyslomapuuhaa kaikenikäisille!

Ma-ke 12 –14.10. klo 10-13.

3-2-1… Valmiina lähtöön! Syyslomalla viritetään avaruusasemat lähtökuntoon ja raketit yläilmoihin! Tule rakentamaan yhdessä ääretön avaruus ja sen kimaltavaa galaksia, jossa jokaisen jälki jää avaruuteen! Tutki Hypertutkalla pyöriviä planeettoja, tähtisumua ja mystisiä avaruushiukkasia.

Viikon aikana päivittäin vaihtuvat nonstop –askartelupajat, joissa valmistetaan vauhtiraketti, avaruushattaraa ja tutkimattomia planeettoja! Työpajoihin ei ennakkoilmoittautumista.

Ma 12.10. Vauhtiraketti Nyt hypätään rakettiin ja kaasutetaan valonnopeus teholle. Pysähdy avaruusasemalla tankkaamaan ja jatka liitoa kohti tähtisumua.

Ti 13.10. Tutkimaton planeetta Askarrellaan eri muotoisia avaruuden kääpiö- ja jättiläisplaneettoja. Nimikoi planeettasi ja aseta se aurinkoradalle.

Ke 14.10. Avaruushattara Valmistetaan untuvaisen leijailevaa avaruushattaraa!

Syyslomaviikon päätteeksi: Lauantaipajatus 17.10 klo 10-14 Hypertutka Tutkitaan avaruuden aurinkokuntia! Puuhaillaan hypertutka, voiko sillä nähdä äärettömyyteen?

Työpajojen ohjaus Hupsansaa ry. Kaikkiin päiviin on vapaa pääsy. ~~

Työpajat pidetään Taidetalolla, joka on korttelin porteista sisään tullessa pihan vastakkaisella puolella.

Lasten kulttuurikeskus Auroran piha on autoton. Parkkipaikkamme sijaitsee tien toisella puolella osoitteessa Träskändanristi 4

Share This Event

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram