top of page

to 09. toukok.

|

Vantaa

KOKO PERHEEN KOTIBILEET YLÄSTÖSSÄ! 🧡

Tervetuloa koko perheen tapahtumaan! Luvassa ihanan keväinen kranssityöpaja, yllätyskasvin istutusta ja babylounge! Kotibileissä saavutaan punaista mattoa pitkin juhlahumuun ja kilistellään Vantaan 50-vuotisjuhlavuodelle! Juhlat ovat täynnä ilmapallojen liihottelua ja juhlatunnelmaa!

KOKO PERHEEN KOTIBILEET YLÄSTÖSSÄ!  🧡
KOKO PERHEEN KOTIBILEET YLÄSTÖSSÄ!  🧡

Aika & Paikka

09. toukok. 2024 klo 10.00 – 13.00

Vantaa, Sienestäjänkuja 5, 01690 Vantaa, Suomi

Lisätietoa

KOKO PERHEEN KOTIBILEET YLÄSTÖSSÄ! 🧡

To 9.5. klo 10-13, nonstop. Vapaa pääsy!

📍Ylästön kotiseututalo, Vantaa Sienestäjänkuja 5, Vantaa

Tervetuloa koko perheen tapahtumaan! Luvassa ihanan keväinen kranssityöpaja, yllätyskasvin istutusta ja babylounge! 🌼

Kotibileissä saavutaan punaista mattoa pitkin juhlahumuun ja kilistellään Vantaan 50-vuotisjuhlavuodelle! Juhlat ovat täynnä ilmapallojen liihottelua ja juhlatunnelmaa! 💫

🌸Keväinen-kranssityöpaja Taidekekkereille on katettu keväinen kranssityöpaja! Loihditaan kransseja luonnonmateriaaleista, kuiva- ja leikkokukista sekä värikkäistä koristeista. Kranssityöpajan materiaalit on katettu kauniiseen kukkabuffettiin! Kranssin voi antaa lahjaksi ystävälle tai tulevaa äitienpäivää ilahduttamaan!

☘️ Pieni puutarhakeidas-työpaja Ulkopuuhana Pieni puutarhakeidas-työpaja! Puutarhakeidas johdattaa istuttamaan yllätyskasveja! Arvaatko mikä kasvistasi voisi kasvaa? Loitsua kasvatuslorua, koristele ruukkua ja ripauta sekaan kasvuonnea! 💚

Perheen pienimmille Babylounge! Perheen pienimmät voivat bailata Babyloungessa!  Babylounge täynnä valojen värejä, kimallusta ja pehmoisen pörröistä tunnelmaa!

Nappaa ystävät mukaan - nyt juhlitaan! Sopii kaikenikäisille lapsille yhdessä aikuisen kanssa.

Tapahtuma järjestetään osana Vantaa 50-vuotisjuhlan ohjelmistoa.

Jaa tapahtuma

bottom of page