Wed, Jul 01 | Karatalo, Karakallion monitoimitalo

Kesäkeskiviikot: KesäKikatus!

KesäKikatus kutsuu liikkumaan, leikkimään, askartelemaan ja touhuamaan viihtyisälle kesäpihalle heinäkuussa! Hyppää veturiin ja matkaa juna-asemille, tule askartelemaan HuhuiluTuuba tai ylös ulos pomppimaan BOJOING! Maksuton, sopii kaikenikäisille yhdessä aikuisen kanssa.
Registration is Closed
Kesäkeskiviikot: KesäKikatus!

Aika & Paikka

Jul 01, 2020, 10:00 AM – Jul 29, 2020, 6:30 PM
Karatalo, Karakallion monitoimitalo, Kotkatie 4, 02620 Espoo, Finland

Info

KesäKikatus -tuokiot keskiviikkoisin heinäkuussa  KesäKikatus kutsuu liikkumaan, leikkimään, askartelemaan ja touhuamaan viihtyisälle kesäpihalle! TSUKU TSUKU -tehtävärata jää seikkailtavaksi omatoimisesti Karatalon kesäpihalle heinäkuun ajaksi.

Maksuton, sopii kaikenikäisille yhdessä aikuisen kanssa.

☀️ HIHI HIHI! -musiikkiliikuntatuokiot 1.7. klo 10–11.30 

 klo 10, 10.30 & 11 (tuokiot keskenään samansisältöiset)

 Kuti kuti kutisee, kainalosta varpaaseen! Mistä kurkkaa keltainen? Löydätkö nauravan banaanin? Keltaisen riemukkaissa rytmeissä liikutaan ja leikitään! Suristaan kuin ampiaiset, pompitaan kuin banaanit, hihitellään kuin aurinko!  

☀️ HUHUU HUHUU! -askartelukätköt 15.7. klo 14–15.30  

Karatalon kesäpihalla on piilossa pieniä askarteluaarteita. Etsi oma askartelukätkösi ja tee pikkuinen HuhuiluTuuba jolla voit huhuilla kavereille kauempaa!

☀️ TSUKU TSUKU! -tehtävärata 15.7. klo 17–18.30  

 Hypätään veturiin ja höyrytään eteenpäin junaradalla jossa voi pysähtyä jokaiselle asemalle! Veturi kuljettaa koko perheen tutkimusmatkalle pitkin Karatalon kesäpihaa. Juna-asemat innostavat liikkumaan, leikkimään ja ihmettelemään matkan varrelta löytyvien tehtävien parissa. Tervetuloa mukaan, nouda lippusi matkalle Karatalon konduktööreiltä!  

 ☀️ BOJOING! -musiikkiliikuntatuokiot 22.7. klo 14–15.30 

 klo 14, 14.30 & 15 (tuokiot keskenään samansisältöiset)  

Ylös, ulos ja pomppimaan! Tuokiossa poukkoillaan ja pinkaistaan vauhdilla eteenpäin. Laitetaan sormet hyppimään, jalat loikkimaan, napa nauramaan. Miten korkealle ponnahdat?  

☀️ VIUH VIUH! Picnic-askartelu 29.7. klo 17–18.30  

Kesäpihalle on katettu jokaiselle viltin päälle oma askartelu-picnic. Voit askarrella picnicillä kesäisen viilennysviuhkan, joka loistaa väreillään ja viilentää vauhdillaan. Voit ottaa mukaan omat eväät ja tulla leppoisasti loikoilemaan!  

-----------------

Ennakkoilmoittautuminen osoitteeseen karatalo@espoo.fi. Jos tuokioissa on tilaa, niin mukaan voi tulla myös ilman ennakkovarausta.

Share This Event

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram