Fri, Mar 20 | Kotkatie 4

Karatalo: Värien Kosmos

Värien Kosmoksessa keltainen hihittelee, vihreäkin villiintyy ja sininen sotkeutuu! Päivittäin vaihtuva taideohjelma, jonka ohessa kokoajan auki oleva Värien Kosmos -aistitila. Maksuton, ei ennakkoilmoittautumista. Suositellaan kaikenikäisille yhdessä aikuisen kanssa!
Registration is Closed
Karatalo: Värien Kosmos

Aika & Paikka

Mar 20, 2020, 10:00 AM – Mar 21, 2020, 12:00 PM
Kotkatie 4, Kotkatie 4, 02620 Espoo, Finland

Info

Värien Kosmoksessa hypätään taiteen ja leikin riemuun! Päivittäin vaihtuva taideohjelma, jonka ohessa kokoajan auki oleva Värien Kosmos -aistitila. Maksuton, ei ennakkoilmoittautumista. Suositellaan kaikenikäisille. 

20.3. Vihreä villitys

Työpajassa askarrellaan hulvattomia kutkuttimia joilla voi mennä kutittelemaan kavereita sekä hihitellä koko perheen kesken! Askartelun lomassa voit kokeilla erilaisia kutittelevia kapineita, ja selvittää miten kutittelee vauhdikas maalisuti, pomppiva pesusieni tai pörröinen pölyhuiska. 

Nonstop askartelutyöpaja klo 10-12

21.3. Sininen sekaannus

Nyt on tapahtunut sekaannus, tavarat ovat menneet temppuradalla ihan sikin sokin! Laita sukat pyörimään, väripallot lentämään ja koko perhe kierimään! Tasapainoilua, kuperkeikkoja, pallottelua, tunnelista ryömimistä ja hyörimistä. Tervetuloa touhuamaan veikeälle temppuradalle!

Ohjatut leikkituokiot temppuradalla klo 10, 10.30 & 11.00

Share This Event

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram