hupsansaa logo.png

Askartelupajoja toteutetaan vaihtelevilla sisällöillä erikokoisiin tapahtumiin! Askartelupajojen kesto ja osallistujamäärät sovitaan erikseen, pajat ovat hyvin toteutettavissa suurille osallistujamäärille.

Discopallot_edited.jpg

Discopallot pyörimään!

Työpajassa pyörähdetään discopallojen mukana värien vauhdikkaasen tunnelmaan! Työpajassa pallomeripallot muuntautuvat säihkyviksi discopalloiksi.

Kimallusta, värien loistetta ja juhlamieltä!

stetoskooppi_edited.jpg

Hulvaton leikkisairaala!

Askarrellaan värikkäitä stetoskooppeja ja leikitään veikeässä leikkisairaalassa! Leikkisairaalaan voi tuoda oman pehmolelusi seikkailemaan! 

Hyppää kimaltelevan röntgenlaitteen sisään, sukella sateenkaarimagneettikuvaukseen tai loikoile värikkäässä lepolaboratoriossa! 

avaruus-kutkutin1.jpeg

Kutkutin-työpaja

Saavatko kutkuttavat värit sinut kikattelemaan? Työpajassa askarrellaan hulvattomia kutkuttimia, joilla voi mennä kutittelemaan kavereita ja hihitellä koko perheen kesken! 

 

Askartelun ohessa voi kokeilla erilaisia kutittelevia kapineita! Miten rapsuttaa vauhdikas maalisuti tai pörröiset pölyhuiskat? 

IMG_1501.jpg

Pomppivat pesusienet

Missä pesusienet asustavat? Värikkäät pesusienet pomppivat korkeuksiin, pyörivät pesukoneessa ja tapaavat muita vallattomia pesusieniystäviä! 

kaukosäädin.jpeg

Kikattava kaukosäädin

Mitä hullunkurista voikaan tapahtua kaukosäätimen keltaisesta tai vihreästä napista?

 

Työpajassa askarrellaan värikkäitä kaukosäätimiä jotka saavat sinut liikkumaan! Kurkkaa jättimäisen television sisälle tai säädä kaukosäätimen napeista hulvattomia temppuja!