hupsansaa logo.png

Aistitilassa voi tunnustella värejä, tepastella ja tupsahtaa pehmoisesti, kieriä tai ryömiä hattaraisten harsojen alla, kuunnella suloisia sointuja, mennä mukkelis makkelis ja sikin sokin tai piiloutua ihan pieneksi! 

Aistitilassa ohjataan teemaan liittyviä taidetuokioita. Tietoa aistitilan materiaaleista, osallistujamääristä ja tilan tarpeista löydät kohdasta lisätietoa. Aistitilat ovat suunnattu kaikenikäisille lapsille. 

Kesto: 1-4 h

Osallistujamäärä: Max. 50 hlö/tuokio  

Taidetuokioiden määrä: Sovittavissa toiveiden mukaisesti 1-5 kpl

aistitila_kukkuu.jpeg

Värien Kosmos

Miltä sininen tuntuu? Missä punainen asustaa? Värien Kosmos on elämyksellinen ja lumoava matka värien loistoon! Aistitilassa pörrättään ja hyrrätään sateenkaaren väreissä. Tuokiossa tavataan veikeitä väripesusieniä,  jättisulkia tai

kutittelevia pölyhuiskia!

pehmeäpilvilinna3.jpeg

Pehmeä Pilvilinna

Pilven hattaralla liidellään, yhdessä näin kiidellään. Tuikkivat tähdet vilkuttaa, massua vähän hipsuttaa!

Pehmeä Pilvilinna on pörröisen pehmoinen aistitila, jossa loikoillaan värikkäillä pilvenhattaroilla, kuunnellaan suloisia sointuja ja lorutellaan tuikkivista tähdistä! Tuokiossa ihmetellään, mitä kaikkea Pilvilinnasta voikaan löytää!

meritila.jpeg

Meren lumous

Meren lumous vie mystiseen merenalaiseen maailmaan! Haltioidutaan untuvaisesta tyynymerestä, seilataan meren aaltoihin ja kuunnellaan meren pauhua. Saatat kohdata matkalla merisiilejä, pomppivia kaloja tai valtavan aurinkorasvatuubin!

unelma_avaruudesta1.jpeg

Unelma Avaruudesta

Unelma avaruudesta -aistitilassa sujautetaan avaruustöppöset jalkaan ja lähdetään valloittavalle avaruusmatkalle! Tuokiossa yllätytään pomppivista planeetoista, kikattelevasta kuusta ja avaruuden rytmeistä.  

oodi_aistitila.jpg

Vinksin Vonksin!

Vinksin Vonksin -aistitilassa värit ovat menneet ihan sekaisin ja sukat ylösalaisin! Sävelet menevät hujan hajan ja lorut poukkoilevat sinne tänne! Löydätkö lentäviä pölypalloja, ylösalaisin keikkuvia karamelleja ja pyöriviä sukkia?